本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以安徽省教育招生考试院www.ahzsks.cn为准。
  • 咨询、投诉电话:0551-6515703、18555158686
各市成考:
成考系统:

在线咨询

成考课程

复习资料

成考题库

考试提醒

考生交流

所在位置:亳州成考网 > 试题题库 > 高起专 > 2020年亳州成考高起专《英语》模拟题及答案四

2020年亳州成考高起专《英语》模拟题及答案四

2020-10-26 15:23:54   来源:亳州成考网    点击:
作者:赵老师
  以下是亳州成考网为各位考生收集的2020年亳州成考高起点《英语》模拟题及答案四,有需要的朋友可以了解一下,希望对各位考生有所帮助,祝各位考生逢考必过,早日拿证!

  三、完形填空(共15小题;每题2分,共30分。)

  通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。

  It was the late spring of 1979,a hot Saturday afternoon. Hundreds of us sat 21,side by,side,in rows of wooden chairs on the maincampus lawn (校园草坪)。We 22‘ blue robes (毕业生长袍)。We listened carefully to long 23.When the ceremony (典礼)was 24_,we threw!our caps in the air,and we were officially graduated from college.

  After that,I found Morrie Schwartz,my 25 professor,and introduced him to

  my 26 …… He was a small man who took small steps, as ifa 27 wind could; at any time, 28 him up:into the cloudS! His teeth were in good shape: When he smiled it was as if you had just 29 him the funniest joke on earth.

  He told my parents how I 30 every class he taught. He told them,“You havea 31 boy here. He helped me a 10t.” Shy but 32,I looked at my feet.Before we left,I 33 Mr. Schwartz a ‘present,a briefcase with his name on the front. I didn’t want to forget him. 34 I didn‘t want him to forget me.He asked if I would keep in 35,and without hesitation (犹豫)I said,“Of course.”When he turned around,I saw tears in his eyes.

  21.A. along B. around C. beside D. together

  22.A. took B. wore C. put on D. got in

  23.A. lectures B. dialogues C. speeches D. reports

  24.A. on B. up C. over D. away

  25.A. lovely B. precious C. happy D. favorite

  26.A. parents B. elder brothe? C. girl friend D‘ friends

  27.A. strong B.north C. warm D. cold

  28.A. beat B. pull C. blow D. wipe

  29.A.made B. told C. played D. given

  30. 'A. left B. reached C. missed D. took

  31. A. special B. brave C. busy D. serious

  32. A. astonished B. pleased C. disappointed D. nervous

  33. A. handed B. sent C. delivered D. brought

  34. A. While B. But C. And D. For

  35. A. conversatior B. mind C: company D. touch

  参考答案:

  B 21. D 22. B 23. C 24. C 25. D 26. A 27. A

  28. C 29. B 30. D 31. A 32. B 33. A 34. C 35. D

成考倒计时

192

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

亳州成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2020年亳州成考高起专《英语》模拟题及答案三
下一篇:2020年亳州成考高起专《英语》模拟题及答案五

亳州成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月23、24日】

安徽成人高考报名入口 安徽成人高考学籍查询
距2021 亳州成人高考:仅剩192
【请广大考生提前备考】

加入亳州成考公众号

亳州成考网
微信公众号
(扫一扫加入)

加入亳州成考交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与指导老师进行交流、解答。

热点文章